Fordele for golfklubben

Ved at gøre din baneguide digital, gør du den samtidig enkel at bruge for spillerne, som får den brugervenlige app stillet gratis til rådighed, mens du selv sætter prisen på din baneguide.

Du kan selv tilpasse baneguiden i et uendeligt antal versioner, der skræddersyr den direkte til for eksempel kaniner fra forreste tee, elitespillere fra bageste eller Advokat Jensens årlige Company Day for virksomhedens udvalgte kunder.

Med GLFR Business er det altså ikke kun dine medlemmer og greenfee spillere, du kan tilbyde en bedre service, men også alle dem der holder en turnering eller et event i din klub. Det er god service!

Bedre services skaber vækst

GLFR Business er det digitale værktøj, der ,på en brugervenlig måde, gør det nemmere for dig og dine kolleger at præsentere din golfbane på den mest fordelagtige måde. Det bringer dig tættere på dine medlemmer, greenfee spillere og sponsorer – altså dine kunder.

Serviceniveauet i golfklubben stiger massivt, når I kan levere skræddersyede baneguider med helt aktuel information direkte til spillernes smartphones. I den digitale baneguide kan sponsorernes logo og budskab med et snuptag indsættes i baneguiden – for eksempel på en Company Day. Det markedsfører din sponsor med øjeblikkets præcision. Det elsker din kunde, for det øger din kundes forretning.

Klubben får et langt bedre overblik over golfklubbens område, de tekniske installationer og alle elementer på banen, og greenkeeperen får værktøjer til at styre det grønne regnskab.

Alt i alt hjælper Ingenium Golf med at skabe vækst i klubben.

Promovering af sponsorerne – på smartphone og print

Det bliver nu meget nemmere at promovere dine sponsorer i din baneguide, både på print og på smartphone. Klubben kan på traditionel vis præsentere hul-sponsorer og helsides sponsorer, men på den digitale baneguide vokser mulighederne. Der kan fx. laves en specifik baneguide til pay-and-play banen og dens sponsorer, der kan laves en baneguide til turnering og dens specifikke sponsorer, eller selvfølgelig til en company day.

Sidst, men ikke mindst kan promoveringen af den enkelte sponsor ændres gennem sæsonen – det nye billede eller den nye tekst skal blot indsættes i sponsor modulet, og derefter kan den opdaterede digitale baneguide publiceres med et enkelt klik. Det vil selvfølgelig kræve en lille ekstra indsats i golfklubben, men det vil samtidig skabe langt større værdi for sponsoren.

Company day

Med GLFR Business kan der skabes en helt unik oplevelse for de virksomheder, der køber company days. Klubben kan nemt skabe en helt specifik baneguide til det enkelte event med massevis af reklame for virksomheden.

Det er helt enkelt at lave en digital baneguide til en company day – man skal blot indsætte de enkelte reklamesider og derefter vælge at publicere den specifikke company day baneguide.

Det er også nemt at generere den tilsvarende pdf-fil, som anvendes til den trykte baneguide, og vi har eksempler på klubber, der har gjort company day virksomheden himmelhenrykt over en trykt baneguide med særdeles smagfuld promovering af virksomheden overalt i baneguiden.

En bedre oplevelse for spilleren

Med GLFR får hver enkelt spiller præcis den information, der er brug for. Hverken mere eller mindre.

Præcise afstande, landingsområder, hazarder og flag-placeringer bliver præsenteret på en ny og levende måde, så brugerne får lyst til at komme igen. Baneguiden kan også rumme serviceoplysninger om åbningstider og tilbud, som spillerne kan gøre brug af.

Det er god service!

Kommunikations platform

Klubben vil få mulighed for at sende små, vigtige beskeder ud til de spillere, der har installeret den digitale baneguide på deres smartphone – det kan være små meddelelser fra manager, bestyrelse, greenkeeper, restaurant, Pro eller shop. Beskederne kan sendes til alle, der er tilmeldt denne service. Spillerne skal selvfølgelig ikke spammes med en masse notifikationer, men få, vigtige beskeder kan skabe stor værdi for såvel spiller som for klubben – et par eksempler:

  • Der er frie tee tider torsdag formiddag
  • Baneinfo: Alle greens er nu vertikalskåret og klippet – nyd spillet
  • Tilbud på greenfee i uge 20: 200 kr. pr. spiller, 4 spillere for 600 kr.

Restaurant promotion

I baneguiden kan I selvfølgelig reklamere for klubbens restaurant, og med den digitale baneguide kan menuer og priser nemt opdateres løbende – alle opdateringer sendes automatisk til spillerens app, så I nu kan reklamere for månedens menu eller ugens særtilbud.

I kan også sætte et link op til restaurantens hjemmeside, så spillerne med et enkelt klik i app’en linker til restauranten og her bestiller en burger til 19. hul, når der puttes ud på 16. Din kunde bliver gladere, oplever mindre ventetid og meget bedre service.

Product - Example - Sponsor

Pro/træner promotion

Med GLFR får Pro’en en yderligere mulighed for nemt og enkelt at kontakte sine kunder. Pro’en kan eventuelt få sin egen side i baneguiden eller sende korte notifikationer om konkrete events eller tilbud.