Greenkeeper-fordele

For de fleste lyder det sikkert som en nem opgave at planlægge arbejdet med at holde golfbanen i perfekt stand, men det er faktisk ret komplekst. Greenkeeperen har en lang række faste opgaver, som kan planlægges, men der er også masser af afbrydelser og små hasteopgaver, der skal håndteres og endelig spiller vejret og spillernes ageren på banen selvfølgelig også ind. Ingenium Golf vil derfor lave forskellige værktøjer til at hjælpe greenkeeperen med at holde styr på banen, maskinerne og de enkelte opgaver. Værktøjerne er beskrevet nærmere i de følgende punkter.

Opmåle banen og alle tekniske elementer

Greenkeeperen får en speciel app, som anvendes til at GPS opmåle alle banens elementer – både de elementer der anvendes i golfspillet (fairway, rough, bunkers, greens, tee steder osv.) og også tekniske elementer som vandingsanlæg, dræn og brønde.

Når alle elementer er GPS opmålt har greenkeeperen et langt bedre overblik, og det sparer en masse tid, når man skal finde en fordelerboks, som er placeret i det høje rough, når man kender GPS koordinaterne.

Samtidig bliver der mulighed for at notere informationer som serienumre, så det bliver lettere at servicere, skaffe reservedele osv.

Arealberegninger

Når hele banen er GPS opmålt, kan GLFR Business beregne de enkelte arealer, og greenkeeperen får dermed overblik over arealet på den enkelte green, det samlede areal af alle greens, arealet på drivings range mv. – alt sammen vigtig information i forbindelse med pleje og vedligeholdelse, samt til rapportering af fx. det grønne regnskab.
I forhold til andre løsninger er GLFR Business helt unik i forbindelse med ændringer eller justeringer af banen. Ændres en green, en bunker eller en fairway, er det blot at GPS opmåle ændringerne, så bliver arealerne gen-beregnet helt automatisk, og de korrekte arealer er straks klar til brug.

Grønt regnskab

GLFR Business giver mulighed for at registrere hver gang greenkeeperen anvender gødning eller pesticider.

Det er vigtigt for klubben at holde fuldstændig styr på forbruget, og med GLFR Business er det nemt at registrere forbruget, løbende overvåge forbruget, holde det op mod reglerne fra Miljøstyrelsen samt at rapportere til myndighederne.