Nyhedsbrev – 2016-01-13

Ny grafik i trykte guides

Som annonceret er vi nu klar med den nye flotte grafik i vores trykte baneguides. Det eneste du skal gøre for at se din bane i den nye grafik, er at gå ind på Course Manager og generere en ny baneguide – vi har klaret resten.

Med opdateringen af grafikken på selve banen er der også fuldt en opdatering af det generelle layout, så banen har fået mere plads på siden og layoutet er blevet mere moderne.

Flere forbedringer på vej

Der mangler stadig lidt forbedringer og tilføjelser hist og her, baseret på det input vi fik til vores ERFA dage og hvad der allerede er kommet efter den nye grafik gik i luften. Vi er i fuld gang med at implementere dem, og den næste måneds tid vil der løbende komme opdateringer på platformen – og selvfølgelig et nyhedsbrev om tilføjelserne.

Du kan derfor sagtens generere en baneguide nu, men kontakt os lige inden du sender den i trykken, da det kan være, at der er en større forbedring lige om hjørnet, som du helst ikke skulle gå glip af.

Mail om baneguide

At generere den nye flotte grafik tager en del flere kræfter end tidligere. Derfor har vi flyttet det hele over til vores servere, i stedet for at trække på din computers kræfter.

Så fremover, når du trykker på “Generate PDF for print”, kan du trygt arbejde videre med noget andet, mens vores server bygger din baneguide. Du modtager en mail efter et par minutter om at guiden er klar, med et link til at downloade den.

Auto-baggrunde

På hver huls side er der nu en funktion der hedder “Generate background”, som automatisk kan oprette en ny flot baggrund på hullet.

Har du allerede baggrunde kan funktionen også rette den gamle til, så alle dine huller får et ens udtryk.

Vi har allerede været inde og generere baggrunde de steder de manglede, så du skal bare tjekke at alt ser ud som du ønsker.

Bliv klar til sæsonen

Vi vil gerne sikre, at alle vores kunder bliver klar til sæsonen 2016 med både en ny trykt og digital baneguide. Derfor kontakter vi alle direkte i løbet af den næste måned, med henblik på at få de sidste detaljer på plads og baneguiden klar til produktion.

Hvis du allerede nu ved, at i først bliver klar med sponsorer, baneændringer eller noget andet på et bestemt tidspunkt, må du gerne kontakte Hans Henrik på hhj@ingeniumgolf.dk, så vi kan få det planlagt med det samme.