Nyhedsbrev – 2016-02-01

Mere kontrol over greentegning

Med introduktionen af green-inddeling i slutningen af 2015 og den nye grafik, som er kommet i løbet af i år, er det blevet nødvendigt at tilbyde lidt mere kontrol over hvordan informationerne vises.

Efter at have snakket med flere af vores kunder, har vi derfor lavet 4 måder at vise informationerne på, og du bestemmer helt selv hvordan det skal være.

News - Green Info View - Left

Til venstre

Alle greentegningerne er lige nu sat til at være i øverste venstre hjørne af siden i baneguiden.

News - Green Info View - Right

Til højre

Du kan flyttet tegningen over til øverste højre hjørne, hvis den skygger for hullet i venstre side.

News - Green Info View - On Hole

På hullet

Du kan også vælge at vise informationerne direkte på hullet, hvis greenen er stor nok.

News - Green Info View - None

Ingen greeninfo

Hvis du ikke synes informationerne er relevante på et enkelt hul, så kan du selvfølgelig også slå dem helt fra.

Lige nu vises din greentegning automatisk øverst til venstre på alle hullerne, hvis du slår den til i baneguiden. Men hvis et hul naturligt har sin green oppe til venstre, kan du vælge at skifte side.

Hvis hullet er kort, og greenen dermed stor på tegningen, kan du også vælge at vise informationerne direkte på hullet. Og så kan du selvfølgelig vælge ikke at vise noget

Nyt interface til placering

Vi har lavet et nyt hurtigt interface, hvor du let kan sætte op, hvor du vil have greentegningen på de enkelte huller. Interfacet finder du under “Home” og på det enkelte huls side, ligesom fx redigering af selve hullet.

I interfacet skal du blot vælge en af de fire muligheder. Til højre vil du se tegningen af dit hul, så du bedre kan vurdere, hvor greentegningen skal være.

News - Green View Interface

Opsætning af greeninddeling

Med de nye muligheder for at give spilleren flere informationer, er det selvfølgelig også vigtigt, at platformen ved hvilke informationer, der skal vises. Målene på green beregner vi selvfølgelig automatisk, men inddelingen og hvad zonerne hedder, skal indsættes manuelt.

Det har vi selvfølgelig også et specifikt interface til, som du også finder på de enkelte hullers sider. Her møder du et interface, der minder om det, du kender fra den normale redigeringen af hullets elementer, men hvor du kun kan vælge ting specifikt til greeninddeling.

News - Green Partitioning Interface