Nyhedsbrev – 2016-03-03

Flere detaljer i baneguiden

Formålet med at have en baneguide er at give spillerne de informationer, de har brug for, for at få den bedst mulige oplevelse af banen.

Det har vi nu gjort endnu lettere, ved at introducere en “Extra Detail Page” til hvert hul, hvor I kan vise et stort, detaljeret udsnit af greenen, en længere “Pro Guideline” og ikke mindst en super relevant sponsorplads.

News - Extra Detail Page - 2 sponsors

Mere sponsorplads

Den nye “Extra Detail Page” finder automatisk ud af hvordan indholdet skal præsenteres, ud fra det setup du allerede har lavet.

Der er to indholdspladser over tegningen af greenen, og de bliver brugt til jeres hulsponsorer. På den måde kan I have op til tre sponsorer på et hul, uden at gå på kompromis med størrelsen af hullet.

News - Extra Detail Page - sponsor and pro guideline

Pro Guideline

Den nye “Extra Detail Page” er til for at I kan give flere og bedre oplysninger til spillerne, og derfor har vi tilføjet en stor plads til “Pro Guidelines”.

Hvis du vælger at vise “Pro Guidelines” og samtidig har hul-sponsorer, placerer den første sponsor sig på “Extra Detail Page” og den anden på hullets side som før.

Roterede “Extra Detail Page” sider

For at give spillerne den helt rigtige oplevelse med de nye ekstra informationer og sørge for, at sponsorerne får fuld valuta for pengene, har vi roteret “Extra Detail Page” siden. Det giver en mere naturlig sammenhæng med hulsiden, og øger samtidig eksponeringen af sponsoren.

News - Extra Detail Page - sponsor and pro guideline
News - Printed Guide Page

Fuld fleksibilitet

Som altid har du fuld kontrol over hvilke informationer, der kommer med på greentegningen. Under baneguidens indstillinger slår du “Extra Detail Page” til, og derefter vælger du hvilke typer indhold du vil vise på greenen.

Du kan selvfølgelig også vælge om du overhovedet vil have “Extra Detail Page” eller ej, og som altid vælger du det pr. baneguide.