Nyhedsbrev – 2016-04-08

Buer i baneguiden og kontrol af HCP

Det er nu endelig blevet muligt at lave afstandsmarkeringer med buer, som et alternativ til punkter, i baneguiden. Sammen med den nye mulighed er platformen blevet opdateret, så du kan se markeringerne med den nye grafik, og få en langt bedre ide om resultatet, imens du laver dem.

Vi har også tilføjet muligheden for at styre hvordan I viser handicapnøglen i baneguiden. Nu kan systemet selv regne ud hvad nøglen bliver hvis du kombinerer to sløjfer af 9 huller, I kan vise nøglen for Out og In, hvis det passer bedst til jer eller I kan helt vælge at udelade HCP i baneguiden.

News - Screenshot - Distance Markers

Afstandsmarkeringer med buer

Med den nye opsætning af afstandsmarkeringer, har du nu langt flere muligheder for at styre udseendet af jeres baneguide.

Du kan selvfølgelig stadig få den samme type markeringer som altid, og hvis det er det du ønsker, skal du ikke gøre mere.

Ønsker du i stedet at få buer på alle eller nogle af dine markeringer, så er det nu blevet en mulighed.

Med det nye system er du ikke længere begrænset til at sætte markeringer til forkant og bagkant, men kan klikke på et vilkårligt punkt, og oprette en markering dertil.

Det giver dig en større fleksibilitet og bedre mulighed for at informere spillerne så godt som muligt.

Setup af afstandsmarkeringer

Den nye opsætning skulle gerne være mere ligetil end den gamle. Nu kan du se det endelige resultat med det samme, og alle knapperne har eksempler og forklaringer tilknyttet. Det gør det let at sætte afstandsmarkeringer op i første omgang, og endnu lettere at rette i dem senere.

News - Screenshot - Distance Markers

Hjælp til opsætningen

Vi har haft travlt med at bygge systemet og er så glade for resultatet, at vi bare ville have det ud til jer med det samme. Derfor bliver vores help-center først opdateret med artikler og videoer i næste uge, men vi har gjort en ihærdig indsats for at gøre systemet brugervenligt, så i kan sagtens gå i gang med det samme.