Klubprofil – Vejle Golf Club

Vejle Golf Club

På Vejle Golf Clubs dejlige anlæg er alle golfspillere velkomne, og der arbejdes målrettet på at skabe de bedste forudsætninger for gode golfoplevelser på en af Danmarks smukkeste golfbaner.


Klubben har 2 professionelle trænere tilknyttet, og en stor, velassorteret shop, hvor du altid kan finde et godt tilbud og alt, hvad der skal til for at få en god dag på golfbanen.

De tre skønne sløjfer, Parken, Skoven og Sletten, tilbyder masser af variation og inviterer til at komme igen.

Parken

Smalle fairways omgivet af århundrede gamle bøgetræer, let kuperede greens og et mindre antal strategisk placerede bunkers vil udfordre såvel øvede som mindre øvede golfspillere.

Samtidig vil den let kuperede bane, som er placeret i fredskoven ved Munkebjerg, give den interesserede mulighed for en fantastisk naturoplevelse.

Skoven

Skoven er meget kuperet med store højdeforskelle. Banen er omgivet af den smukkeste bøgeskov med flere åer og vandløb. Højdeforskel, smalle fairways og små greens vil normalt give udfordringer til alle golfspillere uanset erfaring og spilstyrke.

Her går natur- og golfoplevelse op i en højere enhed. Et must hvis du spiller Vejle Golf Clubs bane for første gang.

Sletten

Banen er indviet i 1993 og nyrenoveret i 2012 af den kendte golfbanearkitekt Philip Spogárd. Sletten er en åben bane, som er ganske lidt kuperet.

De strategisk placerede bunkers og rough-områder giver banen karakter og udfordringer for de fleste spillere.

Restaurant Golfen

Efter nogle skønne timer med golfoplevelser ude på banen, venter Restaurant Golfen med et menukort, der passer perfekt til sultne golfspillere.

Om du er til æggekage, en saftig burger eller god gammeldags dansk bøf, så har restauranten det du leder efter.

Konkurrence

Nu har du chancen for at invitere din bedste golf-buddy med en tur til Vejle og spille deres lækre bane. Du kan nemlig vinde 2 greenfee billetter lige her.

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev til højre, så er du med!

Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet, skal du klikke på linket til denne artikel i vores nyhedsbrev om Vejle Golf Club for at deltage.

Konkurrencen løber t.o.m. tirsdag d. 12. juli, og vinderen kontaktes direkte umiddelbart efter. Man kan kun deltage én gang!

[mc4wp_form id=”680″]

Digital Baneguide

På Vejle Golf Club kan du spille med vores digitale baneguide, som giver dig alle de informationer, du har brug for på banen direkte på din smartphone. Baneguiden er gratis, og tilpasset til de sløjfer du skal spille på dagen. Så hvis du satser på at vinde de 2 greenfee billetter, eller alligevel er ved at planlægge en tur til Vejle Golf Club, så kan du hente baneguiden allerede i dag.

Baneguide app’en er helt gratis og kan hentes til både iOS og Android herunder. I app’en finder du Vejle Golf Club under “Browse Courses”, downloader den baneguide du skal bruge og så er du klar til at indtage Parken, Skoven og Sletten.

God fornøjelse

Product - Digital Course Guide
Download App - Google Play
Download App - App Store